OK SYSTEMS privatlivspolitik

Som kunde hos OK SYSTEMS betror du os dine oplysninger. Denne privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke informationer og data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til. Dette er vigtige oplysninger, så vi håber, du vil tage dig tid til at læse dem. Husk, at du altid kan skrive en e-mail til rasmus@ok-systems.dk, hvis du vil vide mere om hvilke oplysninger vi har om dig.

Vores persondatapolitik beskriver: *Hvilke oplysninger vi modtager og indsamler. * Hvad dit samtykke indeholder, og hvordan vi anvender disse oplysninger. * De valgmuligheder, som vi giver dig, og hvordan du kan få adgang, opdatere og slette oplysningerne.

OK SYSTEMS registrerer ikke umiddelbart personfølsomme data om vores besøgende på websitet eller når du handler med os. Hvis vi gør det, vil det fremgå tydeligt i processen. OK SYSTEMS vil til enhver tid behandle personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning. Den juridiske enhed, hvori vi indsamler, behandler og passer på dine data er:

OK Systems K/S, Mors
Dalvænget 5,
DK-7900 Nykøbing Mors
Telefon: +45 5210 1014
CVR: 38604333
E-mail: rasmus@ok-systems.dk

Hvorfor samtykke og hvad bruger vi det til?
Et samtykke er et dokument, som du skal underskrive for at vi kan få lov til at behandle data vedrørende dig (persondata), eksempelvis din e-mail og dit telefonnummer. Et lovligt grundlag for behandling af persondata kan også være en købsaftale, en lejeaftale, krav i lovgivningen eller en interesseafvejning. Eksempelvis: Hvis du har underskrevet en slutseddel på køb af materialer eller tegnet en serviceaftale, må OK SYSTEMS behandle og opbevare de persondata, du har oplyst i forbindelse med dit køb.

Vi lagrer dine data og dit samtykke indtil du trækker det tilbage – eller i op til et år, hvis du ikke har været aktiv. De informationer, som du oplyser os, er vi forpligtiget til at opbevare sikkert, så de ikke kan kompromitteres af nogen udefrakommende.

Samtykket kan du kun afgive ved personlig kontakt eller ved at skrive en mail til rasmus@ok-systems.dk. Her kan du også kalde dit samtykke tilbage. Læs mere om, hvordan du tilbagekalder dit samtykke nedenfor.  Bemærk: Mangler vi dit samtykke kan vi ikke kontakte dig omkring vigtig forbrugerinformation.

Hvilke oplysninger modtager og indsamler vi?
I dette afsnit kan du læse mere om, hvordan vi indsamler data, hvilke data det drejer sig om – og hvordan vi bruger dem.

Cookiedata: Vores website anvender cookies for at bidrage til at give dig den bedst mulige oplevelse. Cookies er små tekstfiler, der placeres på din computer eller på din mobiltelefon, når du besøger websitet. Vi anvender cookies til følgende formål:

*Forbedre din brugeroplevelse og få avancerede funktioner til at virke. * Forbedre hastigheden på websitet. * Tillade dig at dele sider med sociale netværk som Facebook o.a. * Løbende forbedre vores website til fordel for dig. * Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer. * Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores website og kan dokumentere dette.

Vi anvender ikke cookies til: * At indsamle personligt identificerbare oplysninger. * At samle personfølsomme data ind. * At videregive personligt identificerbar data til tredjepart.

Cookies sletter sig selv efter én måned, men de fornyes efter hvert besøg på vores website.

Sådan sletter du cookies: Se vejledningen her: http://www.minecookies.org/cookiehandtering.

Vores egne cookies: Vi anvender ikke selv cookies til noget formål.

Tredjeparts cookies: Vores website omfatter funktionaliteter, der leveres af tredjepart. Et almindeligt eksempel kan være en indbygget YouTube video. Vores website kan indeholde en funktion fra én eller flere af følgende tredjeparter, som anvender cookies: * Google Analytics * Add This * Share This m.fl.

Deaktivering af disse cookies vil sandsynligvis afbryde de funktioner, der tilbydes af disse tredjeparter.

Cookies til sociale websiter: For at du nemt kan ”Like” eller dele vores indhold på Facebook, har vi inkluderet en deleknap på vores website. Vores website hænger via deleknappen sammen med Facebook, der anvender cookies.

Konsekvenserne for privatlivets fred på sociale websiter varierer fra netværk til netværk og vil være afhængig af de personlige indstillinger, du har valgt på disse tjenester.

Cookies til forbedring af websiten: Vi benytter løbende nye designs og funktioner på vores website. Vi udvikler dem ved at vise forskellige versioner af vores website for forskellige besøgende og anonymt analysere, hvordan vores besøgende reagerer på disse forskellige versioner. I sidste ende hjælper det os til at tilbyde dig et bedre website.

Cookies til anonym besøgsstatistik: Vi bruger cookies til at udarbejde besøgsstatistik, som viser hvor mange mennesker, der har besøgt vores website og hvilken type teknologi de bruger (f.eks. Mac eller Windows, hvilket hjælper os med at identificere, om vores website fungerer som det skal for særlige teknologier), hvor lang tid de bruger på siden, hvilke ´faner de ser på osv. Dette hjælper os med at forbedre vores website. Disse såkaldte analyseprogrammer fortæller os også, på et anonymt grundlag, hvordan folk kom frem til websiten (f.eks. fra en søgemaskine), og om de har været her før.

Cookies til annoncering: Cookies er meget udbredt inden for online-annoncering. Hverken vi, vore annoncører eller vores reklamepartnere får personligt identificerbare oplysninger fra disse cookies.

Du kan lære mere om online-annoncering på ttp://www.minecookies.org/cookiehandtering
Du kan fravælge næsten alle reklamecookies på http://www.minecookies.org/fravalg selv om vi ville foretrække, at du ikke gjorde det. I sidste ende hjælper reklamer med at holde meget af internettet gratis. Det er også værd at bemærke, at fravalg af reklamecookies ikke vil betyde, at du ikke vil se reklamer, blot, at de ikke vil blive skræddersyet til dig længere.

Hvem deler vi dine oplysninger med og hvordan?
Har vi modtaget dine personfølsomme oplysninger er vi ansvarlige for, at oplysningerne bliver opbevaret forsvarligt. Vi deler ikke dine informationer med trediepart.

OK SYSTEMS overfører ikke data til tredjelande udenfor EU.

Hvordan tilbagekalder du dit samtykke med OK SYSTEMS?
Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke, respekterer vi selvfølgelig dette fuldt ud.

Vi er lovmæssig forpligtiget til kunne tilbagekalde alle informationer du har givet til os. Også fra samtlige tredjepartnere. For at tilbagekalde dit samtykke skal du blot skrive til os på rasmus@ok-systems.dk og fortælle os, at du vil ophæve dit samtykke med OK SYSTEMS. Husk at skrive dit fulde navn og din adresse. Herefter vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig med bekræftelse på sletningen.

Du har krav på, at få udleveret de informationer OK SYSTEMS opbevarer vedrørende dig i et struktureret, almindeligt anvendt maskinlæsbart format, således at du kan sende disse oplysninger videre til en anden dataansvarlig.

Du kan også rette eller begrænse, hvilke persondata vi lagrer om dig. Har du ændringer til dine oplysninger hos OK SYSTEMS, skal du skrive til os på rasmus@ok-systems.dk

Du kan klage til Datatilsynet, hvis du mener OK SYSTEMS ikke har overholdt gældende regler om beskyttelse af persondata. Du kan læse mere om klagevejledning

https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/
© OK-SYSTEMS.DK 2019